Fortnite: Endgame vam omogoči bojevanje proti Thanosu s pomočjo Avengers orožij

Da se pripravlja sodelovanje med trenutno najbolj popularnim filmom Maščevalci: Zaključek ter Fortnitom že vemo. Epic je na Twitterju že nekaj dni nazaj nakazal, da bodo Avengersi zopet prispeli v Fortnite svet in danes se je to končno tudi zgodilo.

Če smo nazadnje lahko igrali samo kot Thanos je tokrat zadeva veliko bolj razširjena.

Posodobitev 8.50 namreč igro razdeli med pripadnike Thanosa in njegovo vojsko Chitauri, nasproti pa mu stoji Avengers ekipa.

Thanos in njegovi pribočniki si prizadevajo pridobiti dragocene Infinity Stone in igralci na zlobni strani spopad pričnejo opremljeni z letečimi nahrbtniki ter laserskimi puškami. Prvi, ki odkrije Infinity Stone, se spremeni v Thanosa in tako pridobi super moči kot so super skok ter streljanje z močnim, energetskim žarkom.

Na strani Maščevalcev lahko igralci odkrijejo ikonična orožja kot so Stormbreaker sekira od Thora, ščit Stotnika Amerike ali pa orožja Iron Mana.

Če Thanos in njegova ekipa naberejo vse Infinity Stone, je Maščevalcem onemogočeno oživljanje.

Fortnite: Endgame je sedaj na voljo že na vseh strežnikih in sedaj je perfekten trenutek, da se podate v boj za dragocenimi dragulji in filmsko izkušnjo podoživite tudi v igri!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime