Persona 5 prodala kar 2,7 milijonov kopij, napovedana predelava Persona 5 Royal

Igra Persona 5 je prodala kar 2,7 milijona enot po celem svetu, kar je precej velik dosežek za vsakega razvijalca iger, še posebno ker v zadnjih letih JRPG-ji niso tako priljubljeni med “casual” igralci.

Persona 5 je precej znana igra, predvsem v japonskem svetu, razvil pa jo je studio Atlus – gre za 5. del legendarne franšize pod vodstvom oblikovalca Naoya Maeda.

Razvijalec Atlus je napovedal tudi razširjeno verzijo osnovne igre, ki se bo imenovala Persona 5 Royal. Čaka nas novi Phantom Thief z imenom Kasumi Yoshizawa, nov karakter Takuto Maruki in nova lokacija Kichijoji. Igralci bomo lahko malce podrobneje raziskali tretji semester šole, kar bo že tako ogromno izkušnjo še bolj razširilo.

Persona 5 Royal bo pridobila tudi malce nadgrajeno grafiko, na Japonskem pa bo izšla 31. oktobra 2019. Tisti, ki nismo samuraji, bomo na svojo verzijo morali počakati v letu 2020.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!