League of Legends za novega heroja dobil magično mucko, ki bo odlična za začetnike igre

Priznajmo si, League of Legends je za popolnega začetnika precej težka igra.

Novopečeni igralci naletijo na težavo že pri izbiri karakterja, potem pa se je potrebno še naučiti vseh sposobnosti, se v igri pravilno razporejati ter se naučiti še tisoč dodatnih stvari, da so vsaj malce pripravljeni za prave večigralske spopade.

Razvijalec Riot se tega zaveda in ravno zaradi tega namerava v igro vpeljati povsem novega heroja, ki je na moč prikupen.

Imenuje se Yuumi in izgleda kot magična mucka, ki jezdi naokoli na magični knjigi, njena glavna naloga pa je podpora drugih karakterjev.

A od drugih karakterjev se razlikuje po eni pomembni značilnosti. Yuumi se namreč lahko pripoji na drugega igralca in takrat izgubi sposobnost premikanja. Gre pač tja, kamor se premakne njen zaveznik in to je naredi za odličnega začetnega heroja.

Novincem se namreč en bo potrebno ukvarjati s pravilnim razporejanjem svojega šampiona, ampak bodo čas lahko lažje porabili za učenje sposobnosti ter na pasivno opazovanje drugih igralcev.

Več o Yuumi in njenih sposobnostih si lahko preberete na uradni strani, njen prihod v igro pa je napovedan za 14. maj 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft pravkar odkupil celo Bethesdo in vse njene licence iger

Kot strela z jasnega je udarila novica, da je Microsoft odkupil založnika ZeniMax Media, ki si med drugim lasti založnika Bethesdo Softworks,...

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!