Satisfactory je zadnji naslov razvijalca Goat Simulatorja in v Epic trgovini je igra prodala vsega 9 izvodov

Epic ponuja vsem razvijalcem precej večji odstotek od prodaje naslovov kot pa Steam, zato ni čudno, da je trgovina zanimiva marsikomu.

Za njihovo trgovino se odločajo tudi razni indie studiji, saj imajo na Epicu precej manjšo konkurenco. Steam namreč dnevno preplavljajo nove igre indie razvijalcev, zato se kvalitetni naslovi vse preradi izgubijo v poplavi nizko-kakovostnih naslovov.

Žal pa je tudi strank precej manj, kar je boleče občutil razvijalec Coffee Stain Studios.

Ta je poprej razvil zanimivi Goat Simulator, za svoj zadnji naslov Satisfactory pa so se odločili ekskluzivno zavezati Epic trgovini.

Razvijalec je včeraj na Twitterju razodel prodajne številke in te so naravnost katastrofalne. Vse skupaj so na Epicu prodali 9 kopij igre. Tako je, 9.

Satisfactory sicer izgleda kot zanimiv naslov. Igramo iz prve osebe in naša naloga je raziskati tuj planet, zraven pa lahko gradimo tovarne, raziskujemo ter se bojujemo. Gre za precej bolj napreden špil kot je bil zajebantski Goat Simulator in zagotovo je šlo v razvoj kar nekaj denarja. Toda na žalost ne izgleda, da bo povrnil ves vloženi trud.

Razvijalec pravi, da načrtov za Steam trgovino še nima, saj ni razmišljal tako daleč v prihodnost. Morda je čas za spremembo zavezništva, preden zaradi slabo vloženih sredstev zaprejo vrata.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime