League of Legends igralec bannan, saj je med igro razkril podrobnosti filma Maščevalci: Zaključek

Internet je te dneve precej nevarno območje, še posebej za tiste, ki ste oboževalci filma Maščevalci: Zaključek ali Igre prestolov. Na vsakem koraku vas namreč čakajo potencialni kvarniki oz. “spoilerji”, zato je treba biti pri brskanju ekstra pozoren, če si omenjenih izdelkov še niste pogledali.

Ko komu pokvarite film ali serijo, lahko naletite na veliko jeze. Včasih se zgodi to po nesreči, ko se denimo samo zarečete. Nekateri pa radi načrtno pokvarijo veselje, ker so pa sami nravi kreteni, vredni bičanja.

Nekaj podobnega se je zgodilo v igri League of Legends, kjer je eden od igralcev v pogovornem oknu radostno razkrival podatke glede zadnjega Avengers filma. Tipček je bil prijavljen in notri je posegel sam razvijalec Riot.

Kazen spet ni bila prehuda, saj je doživel samo tridnevno zamrznitev računa, vse skupaj pa je bila samo testiranje teorije, ki se je pojavila na Redditu. Igralci so se namreč spraševali, če je “spoilanje” filma lahko razlog za prepoved igranja in svoj odgovor so dobili, kot to nakazuje spodnje e-poštno sporočilo med Riotom in igralcem.

Tako morate biti pozorni tudi v večigralskih igrah, saj imajo lahko slabši igralci pripravljeno ultimativno orožje, če se na njih spravljate preveč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime