Rekordni, 5-letni podvig igranja v Minecraft “permadeath” načinu je prišel do žalostnega zaključka

Minecraft je sicer igra, ki nam omogoča ustvarjanje vsega, kar nam poželi srce in edina meja je naša domišljija. Vsebuje pa špil tudi način “permadeath”, ki je precej krut.

Ko namreč v temu načinu enkrat umremo, je naših avantur konec in izgubili smo vse, kar smo ustvarili od rojstva karakterja. To sicer ni problematično, če je naš lik star samo par dni, precej drugačna zgodba pa je, če smo z našim karakterjem preživeli leta avantur.

Ravno to se je zgodilo igralcu Philza, ki je na Twitchu kar pet let pridno odkrival nove pustolovščine v “permadeath” načinu. To je rekordni podvig in nekaj, kar je vredno zavidanja.

Po vseh teh letih pa je tudi Philza storil usodno napako in njegov lik se je znašel pod napadom zombie dojenčka v začaranem, zlatem oklepu.

Streamer je nemrtvo nadlego napadel z gorečim mečem, kar pa je pomenilo, da je ob zombie udarcu tudi sam zagorel. Oblečen je imel tudi napačen oklep, hkrati pa ga je napadel še pajek.

Njegovo zdravje je pričelo hitro pojenjati in lahko bi uporabil predmet Totem of Undying, ki prepreči smrt pri fatalnem udarcu. Vendar se je raje odločil za magično zlato jabolko, žal pa je njegov lik podlegel, še preden ga je lahko pojedel do konca.

To je bilo to, 5 let truda je izginilo v hipu. Philza je bil seveda ob smrti vidno vznemirjen, žal pa se je avantura enkrat morala končati.

Trenutek smrti si lahko pogledate na spodnjem posnetku.

Watch 5 years alive! Longest Hardcore survivor in the world! – !project from Philza on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime