Slovenska igra Mordhau trenutno najbolj prodajana igra na Steamu!

Ljudje so očitno izstradani realističnih srednjeveških večigralskih izkušenj in kako tudi ne bi bili, saj je na temu področju izšlo bore malo takšnih iger.

Zato smo toliko bolj veseli, da trenutno na vrhu lestvice najbolj prodajanih iger vlada slovenski izdelek Mordhau, ki je prišel izpod rok razvijalca Triternion!

Špil precej spominja na igro Chivalry, drugače je le to, da je precej bolj zabaven in vsebuje kostumizacijo svojega lika. Na mapi se udari 64 igralcev in čaka vas ogromno sekanja, krvi in veliko, veliko odpadajočih udov nasprotnikov. Mordhau celo poseduje zabaven battle royale način, kjer poskušamo preživeti in se dokopati do dragocenega konja, ki nam nato praktično zagotovi zmago.

Velik naval igralcev pa je verjetno kar malce presenetil razvijalca. Nastopile so težave s strežniki in odzivnost teh preprosto ni zadostovala vsem potrebam igre. Pri večigralskih spopadih šteje vsaka sekunda in za obglavljenje nasprotnika potrebujete veliko natančnosti, ki zlahka pokvari visok ping.

Razvijalec se je sicer odzval in trudoma dela na optimizaciji in popravkih. Primorani so bili celo znižati število sodelujočih iz 64 na 48 in čeprav je sedaj izkušnja boljša, še vedno ni na zadovoljivi ravni.

Upamo, da razvijalec hitro popravi te težavice, preden jih igričarska baza ne zapusti za bolj zelene pašnike. Zaenkrat jim kaže precej dobro, svoj izvod pa si lahko priskrbite na sledeči povezavi.

Remember kids always watch your back! from r/Mordhau

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Popularna Pokimane se za nekaj časa poslavlja od streamanja

Popularna Imane Anys, ki jo internetno občinstvo pozna pod imenom Pokimane, je včeraj na Twitterju izdala obsežno pismo, ki je v bistvu...

Call of Duty Modern Warfare na PC-ju sedaj zasede več kot 220 GB prostora

Nedavno smo dobili 5. sezono za igro Call of Duty Modern Warfare, ki je te dni popularna predvsem zaradi svoje brezplačne battle...

Samsung prikazal svoj največji telefon do sedaj: Galaxy Note 20 Ultra

Podjetje Samsung je včeraj razkrilo kup izdelkov, med katerimi pa so izstopali predvsem trije produkti. Povsem nova serija S30...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!