Razer opekač kruha bo postal realnost

Pet let nazaj se je vse skupaj začelo kot bistra potegavščina za 1. april. To je bil dan, ko si praktično vsi večji založniki in proizvajalci IT opreme radi privoščijo svoje sledilce in Razer je pri temu še posebej originalen.

A Razer Toaster je bila tako dobra ideja, da je kmalu nastala Facebook skupina Give us the Razer Toaster in Razer je takrat skupini dal preprosta navodila: dosezite milijon všečkov in opekač kruha bo postal realnost.

In skupini je v 2019 podvig končno uspel. Njihova stran je nabrala prek 45.000 sledilcev, 12 osebkov pa si je opekač celo tetoviralo. Vsak taka tetovaža je nabrala preko 100.000 všečkov in milijonska kupčija je bila dosežena.

Direktor Razerja Min-Liang Tan bo svojo obljubo držal in bo tako zbral na kup ekipo inženirjev ter oblikovalcev, s specifičnim namenom ustvarjanja opekača. Povedal je še, da bo zadeva za razvoj potrebovala par let in da bo skupnost obveščena o poteku razvoja.

Upamo, da bo toaster vseboval RGB razsvetlitev ter da bo moč v kruhke vtisniti razne logotipe, ki si jih bomo lahko izbrali sami. Vsekakor pa bo zadeva zagotovo popestrila naše kuhinje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime