Razer opekač kruha bo postal realnost

Pet let nazaj se je vse skupaj začelo kot bistra potegavščina za 1. april. To je bil dan, ko si praktično vsi večji založniki in proizvajalci IT opreme radi privoščijo svoje sledilce in Razer je pri temu še posebej originalen.

A Razer Toaster je bila tako dobra ideja, da je kmalu nastala Facebook skupina Give us the Razer Toaster in Razer je takrat skupini dal preprosta navodila: dosezite milijon všečkov in opekač kruha bo postal realnost.

In skupini je v 2019 podvig končno uspel. Njihova stran je nabrala prek 45.000 sledilcev, 12 osebkov pa si je opekač celo tetoviralo. Vsak taka tetovaža je nabrala preko 100.000 všečkov in milijonska kupčija je bila dosežena.

Direktor Razerja Min-Liang Tan bo svojo obljubo držal in bo tako zbral na kup ekipo inženirjev ter oblikovalcev, s specifičnim namenom ustvarjanja opekača. Povedal je še, da bo zadeva za razvoj potrebovala par let in da bo skupnost obveščena o poteku razvoja.

Upamo, da bo toaster vseboval RGB razsvetlitev ter da bo moč v kruhke vtisniti razne logotipe, ki si jih bomo lahko izbrali sami. Vsekakor pa bo zadeva zagotovo popestrila naše kuhinje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!