Rocket League bo postal novi član Epic Games trgovine

Nov dan, nova ekskluziva za Epic Games trgovino.

Epic je v preteklosti na svojo stran pridobil že nekaj visoko-profilnih iger, ki so bile potem na voljo samo na njihovi trgovini. Tokrat pa bo to malce drugače, saj so kupili razvijalca Psyonix in vsi njihovi bodoči naslovi, vključno z Rocket League, bodo postali ekskluzivni njihovi trgovini.

Psyonix že od zgodnjih dni Unreal Tournamenta plodno sodeluje z Epicom, zato njihov prevzem niti ni tako čuden, bo pa vest zagotovo presenetila marsikaterega avtomobilističnega nogometaša.

Za obstoječe lastnike se ne bo veliko spremenilo. Rocket League bo na Epic trgovino prispel kasneje v 2019, do takrat pa bo špil še vedno moč kupiti na Steamu. Ko bo prevzem končan, boste obstoječi igralci še vedno lahko naprej preigravali svoje kopije, špila pa ne bo več moč kupiti na Steamu.

Zanimivo pa bo videti, katera platforma bo v bodoče prva prejela posodobitve. Prav tako se bo zagotovo zgodilo nekakšno parjenje s Fortnitom in morda luštne avtomobilčke prejmemo v trenutno najbolj priljubljeni battle royale streljačini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime