Star Citizen ponuja en teden brezplačnega igranja

Star Citizen je zagotovo naslov, ki se bo zapisal v igričarsko zgodovino. Gre namreč za igro, ki je preko množičnega financiranja oboževalcev podrla vse rekorde.

Špil je namreč nabral že preko 220 milijonov dolarjev in številka se še ni ustavila. Kako tudi bi se, saj razvijalec neprestano zamika datum izida in obljublja nove dobrine, zato nekateri ne verjamejo, da bo zadeva sploh kdaj ugledal luč dneva. Medtem pa se blagajna pridno polni.

A razvoj teče dalje in razvijalec je pred kratkim izdal pomembno posodobitev 3.5. Ta doda čuda reči, kot so denimo ženski karakterji, boljšo kostumizacijo lika, nove ladje ter celo povsem nov planet Hurston, kjer bomo ob pristajanju plovil občutili gravitacijo planeta.

Da bi pošteno proslavili ta pomemben mejnik se je razvijalec odločil za en teden igro ponuditi povsem brezplačno. Med zastonjskim obdobjem se bo lahko usedli v plovila, kot so Drake Dragonfly, MISC Prospector ter v Aegis Avenger Titana, kjer bomo lahko dodobra preizkusili prenovljeni sistem letenja.

Brezplačnega preizkusa bo konec 8. maja, svoje vesoljske avanture pa lahko pričnete že zdaj preko obiska sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime