Sonic The Hedgehog bo zaradi negativnega odziva prejel pošteno preobrazbo Sonica

Sonic The Hedgehog je film, ki ne navdušuje že od prvih slik. Pred kratkim je izšel tudi prvi uradni napovednik in strah vseh oboževalcev je bil potrjen: modra žverca izgleda naravnost groteskno.

Veliko pritožb je letelo na Sonicove človeške zobe, saj preprosto ne pašejo karakterju. Nekaj se jih je pritožilo tudi ob njegove obrazne poteze, saj so oči in smrček v čudnih proporcih. Nekateri pa pozivajo tudi po popolni spremembi karakterja, saj je Sonic po njihovem povsem napačen in ima poleg naštetih napak tudi čudno telo in premajhne roke.

Na internetu se je pojavila tudi slika, ki prikaže, kako točno bi moral Sonic dejansko izgledati. Negativen odziv je bilo tako čutiti na praktično vsakemu kotičku medmrežja in na Twitterju se je odzval sam režiser filma.

Ta se je podpornikom zahvalil za vso podporo in kritike ter napovedal, da bo modri ježek doživel predelavo, ki bo bolj ustrezala željam oboževalcev. Koliko bo takšna poteza zahtevala denarnega vložka še ni znano, je pa to zagotovo zanimiv preobrat, ki ga dejansko še nismo videli. Pojavile so se celo teorije, da je vse skupaj genialno zasnovana marketinška kampanja. Napovednik naj bi bil namerno narejen slabo, saj so s tem poskrbeli, da kar naenkrat vsi govorijo o Sonicu in če je to res, jim je podvig vsekakor uspel.

Film naj bi v kina prispel 7. novembra in zanimivo bo videti, kakšen bo na koncu finalni izdelek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime