World of Warcraft: Classic bo omogočal kar 50 karakterjev na račun

Blizzard je oznanil, da bo prihajajoči World of Warcraft: Classic omogočal izdelavo kar 50 karakterjev na račun oz. na regijo.

Na PvP strežnikih bomo lahko imeli karakter samo na eni od frakciji. Vse te omejitve ne bodo vplivale na like, ki ste jih naredili v zadnji razširitvi Battle for Azeroth. To pomeni 50 karakterjev v zadnji razširitvi in 50 karakterjev v klasičnem World of Warcraft-u.

Seveda bo stopnjevanje v klasičnem WoW-u veliko bolj počasno in metodično, ampak to je pač del zabave in je priložnost, da zopet spletemo prijateljske vezi, kot smo to počeli v zlatih časih WoW-a.

Točen datum izida žal še ni znan, lahko pa potrdimo, da bo igra izšla letos poleti, računamo na bolj konec poletja.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Kupim takoj. Saj je fajn pri tem današnjem wowu, da je ogromno map, ogromno questov in ostalega, ampak klasika je pa še vedno najboljša.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!