Fortnite – vulkan uničil dober del mape

Včeraj se je v igri odvil pomemben dogodek, saj se je po dolgem čakanju vendarle odprl skrivnostni trezor.

Sef se je odprl v velikem soju svetlobe in ko so igralci enkrat poskakali noter so ob straneh odkrili 6 visokih stebrov, vsak od njih pa je vseboval en predmet, ki se bo vrnil v igro. Igralci so glasovali za svojo priljubljeno zadevo z udrihanjem po stebru in tisti, ki je nabral največ udarcev, je tako zmagal.

Ljudstvo je naposled izglasovalo brzostrelko imenovano The Drum Gun. Ta je sicer že bila enkrat v igri, a jo je razvijalec Epic kasneje umaknil. Problem je bil, da je bila zadeva preprosto premočna in je podirala zidove kot za šalo. Morda bo Drum Gun tokrat vseboval malce šibkejše statistike, to pa bomo izvedeli, ko bo orožje uradno prispelo v igro. *Opomba: bralci so nas opozorili, da je Drum Gun že v igri in da je isto uničujoč kot prej. Gradnja zidov je pravkar postala precej šibka taktika.

Ko je bilo glasovanja konec so bili igralci izstreljeni nazaj na mapo ravno pred velikim kataklizmičnim dogodkom. Tokrat je izbruhnil vulkan in ta je dodobra spremenil mapo.

Bruhala je lava in padali so ogromni kamni, ki so povsem razdejali območji Tilted Towers ter Retail Row. Ena od skal je zadela tudi Polar Peak in tam se je pojavila ogromna razpoka, za katero verjamejo, da se bo v prihajajočih tednih še bolj razširila.

Sprememb še ni konec, saj nas loči še dober teden do nove, že devete sezone Fortnita in zanimivo bo videti, kakšna presenečenja nam je še pripravil Epic.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime