V slovenski igri Mordhau lahko vržete meč točno v obraz nadležnega lokostrelca

Mordhau je igra, ki je prišla iz majhne podalpske dežele, ki jo nekateri poznajo pod imenom Slovenija. Ta večigralska srednjeveška pretepačina že od izida vlada Steamovim lestvicam prodaje in par dni od izida je še vedno na vrhu!

Na bojnih poljih vladajo običajni vojščaki: vitezi, navadni vojščaki, oblegovalne naprave ter nadležni lokostrelci. Kot vsi vemo so lokostrelci navadne mevže, saj se bojijo neposrednega spopada in vas raje iz varne razdalje zasipavajo s puščicami.

Seveda zna to biti precej tečno, če slučajno nosite težak oklep in je sovražni tipček precej daleč stran. K sreči nam Mordhau ponuja nekaj različnih opcij glede našega meča. Tega lahko v žaru bitke obrnemo in nasprotnika po glavi udarimo z ročajem ali pa ga preprosto vržemo v oddaljeno tarčo in molimo, da bo naš improviziran projektil zadel tarčo.

Prav nekaj takega je storil uporabnik Reddita in sredi obračuna je nadležnega lokostrelca s svojim mečem zadel točno v glavo, kar mu je prineslo 152 točk.

Mordhau si lahko za dobrih 22 € omislite na Steamu, trenutno pa pri igri vlada 10% popust. Igra zaenkrat dobiva dobre kritike, še vedno pa težave povzročajo strežniki, ki so zaradi navala velikokrat preveč zasedeni.

via Gfycat

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime