Pornhub razkril, kako oboževalci franšize Vojna zvezd praznujejo 4. maj

4. maj velja za globalni praznik franšize Vojna zvezd in na ta dan se iz vsakega kotička sliši izrek: “May the Fourth be with you”.

Oboževalci se za ta sveti praznik oblečejo v svoje najljubše Jedi obleke ter uprizorijo ples svetlobnih mečev. Seveda pa se nekateri zatečejo na širne planjave interneta in odklikajo na kakšno pornografsko stran.

Ena od njih je Pornhub, ki vsake toliko rada podeli kakšno statistiko iz svoje strani. Preden nastopi 4. maj ter na dan praznika skokovito porastejo iskanja, ki so povezana s Star Wars vsebino. Statistike kažejo, da so na ta dan iskanja za to vsebino poskočila za 633%, leta 2017 za 1048% in lani za 748%.

In kaj oboževalci najbolj iščejo? Na vrhu seznama je še vedno Princesa Leia, ki se je leta 1983 pojavila v slavnem zlatem bikiniju in je starodavnim gikom hitro vzdignila svetlobno sabljo. Njena naslednica je Rey, ki jo lahko gledamo v sodobni trilogiji, a je očitno precej manj priljubljena od zlatega bikinija. Med popularnimi rezultati se je znašla še Ashoka Tano iz Clone Warsov ter Padme Amidala, ki bi jo osebno zbral za svojo favoritinjo. Natalie Portman je preprosto preveč ljubka, da bi jo uvrstil nižje.

Med rezultati so se znašle tudi razne Star Wars parodije, ki jih je danes že cel kup. Iskanje teh pa bom rade volje prepustil kar vam.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime