Total War igralci razočarani nad taktikami, ki so prikazane v seriji Igra prestolov

Spodnji članek vsebuje kvarnike oz. spoilerje za tretjo epizodo 8. sezone Igre prestolov.

Pri ogledu The Long Night epizode sem si po ogledu bojnega polja in postavitev formacij nenadoma zaželel igrati igro Total War. Ta je namreč znana po ogromnih bitkah, kjer veliko šteje naša pretkanost, taktika in sestava vojske.

In ob taktičnih potezah Zimišča sem se držal za glavo, saj so med vojnimi potezami vladale velike napake, ki jih preprosto ni mogoče spregledati.

Takega mnenja so tudi zvesti igralci serije Total War in na YouTubu je uporabnik “milkandcookiesTW” v igri Total War: Warhammer 2 lepo prikazal vse traparije, ki so si jih privoščili ustvarjalci serije.

Seveda najbolj izstopa brezglavi napad Dothrakijev v prve vrste nemrtvih, ki jih pogumni vojščaki sploh ne vidijo. Da praktično v smrt pošlješ svojo celotno konjenico in upaš na najboljše ni ravno briljantna taktična poteza, žal pa se napake ne ustavijo samo tam.

Precej neumno je tudi dejstvo, da so bili lokostrelci postavljeni za zidove, kjer praktično niso igrali vloge. Ko smo že pri zidovih, ti sploh niso bili branjeni in nemrtvi so jih v hipu preplezali.

Ali pa katapulti pred pehoto?!

Vprašljive so tudi taktike Night Kinga, ki sovražnika ni napadel iz vseh strani, svojo armijo pa je oživel precej pozno. Vse te neumnosti so lepo orisane v spodnjem posnetku, saj Warhammer 2 omogoča igranje z nemrtvo vojsko in je zato perfektna zadeva za ponovno uprizoritev takšne bitke.

Se pa vsekakor postavi eno zelo pomembno vprašanje: zakaj za vraga še ne obstaja Game of Thrones Total War igra?!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Borderlands 3 bo naslednjih nekaj dni brezplačen za igranje

Če iščete nekaj brezmožganske akcije, v kateri je vaša glavna naloga streljanje in pobijate cele horde napadalcev, zraven pa si na rame...

Diablo Immortal dobil nov igralni napovednik

Ko je razvijalec Blizzard leta 2018 na svojem sejmu BlizzCon najavil igro Diablo Immortal, so ljudje naravnost ponoreli, ampak ne od veselja....

Braid bo dobil uradno predelavo

Leta 2008 so igralci konzole Xbox 360 prejeli prijetno presenečenje v obliki majhne indie igre Braid, ki je igralce navdušila s svojo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!