Indie uspešnica Dead Cells prihaja na mobilne naprave

Lani avgusta je na PC-ju iz sistema Zgodnjega dostopa izstopila igra Dead Cells in hitro pridobila kar nekaj privržencev.

Mnogi so špil, kljub močni konkurenci v 2018, naslov označili za svoj najljubši naslov leta in igra vsekakor poseduje dovolj močne igralne mehanike, katere zlahka opravičijo njen sloves.

V igri raziskujemo ogromen grad in se sprehajamo skozi zanimive stopnje, naše pohajkovanje pa nam skušajo preprečiti različni sovražniki. V pomoč nam priskoči odličen boj ter različna orožja, vse pa je zavito v “rogue lite” element, ki nas ob smrti vrne na začetek igre.

Zdaj bomo to sekljačino, ki močno spomni na starodavno franšizo Metroidvania, igrali tudi na mobilnikih. Uporabniški vmesnik bo povsem spremenjen in bo bolj prijazen kontrolam na dotik, te pa bomo lahko povečali ali pa pomanjšali in jih razporejali po ekranu.

Kot je v navadi, bo igra najprej izšla na iOS napravah in sicer se bo to zgodilo letos poleti, malce kasneje pa nas čaka še inačica za Android. Na obeh platformah nas bo zadeva stala 9,99 €, spodaj pa vas čaka prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime