Minecraft lahko sedaj igrate v svojem brskalniku povsem brezplačno

Razvijalec Mojang se pripravlja za pomemben dogodek, saj bo njihova huronsko popularna igra kmalu praznovala že 10 leto obstoja.

Špil je bil najprej leta 2009 na voljo na TIGSource forumih, svojo komercialno inačico pa je doživel leta 2011. Od takrat je Minecraft postal legendarna igra in še danes mesečno nabere preko 74 milijonov igralcev, igro in razvijalca pa je za rekordno vsoto kupil Microsoft.

Razvijalec se je za praznovanje rojstnega dneva odločil izdati prav posebno verzijo Minecrafta, tega pa lahko igrate kar preko vašega brskalnika.

Najboljše pri temu je, da je zadeva povsem brezplačna in ne zahteva niti registracije. Preprosto obiščete sledečo povezavo in pričnete z igranjem.

Slaba stran vsega je, da gre za povsem osnovno inačico Minecrafta, brez vseh posodobitev, ki jih je Mojang izdal skozi vsa ta leta obstoja. Tako je uporabniški vmesnik naravnost katastrofalen in za gradnjo imamo na voljo samo 32 različnih kock. Osebno Minecraftu nikoli nisem dal prave možnosti za igranje, a moram priznati, da je tudi tale osnovna inačica precej zanimiva in čeprav nimam pojma, kaj točno počnem, je zadeva še vedno čudno zasvojljiva.

Čaka nas tudi Minecraft film, ta pa ima zaenkrat napovedan izid v letu 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime