Ryan Reynolds na YouTube naložil celoten film Detective Pikachu

Piratstvo raznih filmov je dandanes stalnica filmske industrije in velikokrat na medmrežje izcurljajo kopije filmskih izdelkov, ki niso za javnost.

Včeraj se je na Twitterju pojavil skrivnosten račun z imenom Inspector Pikachu, ki je s podpisom “Full Movie” obljubljal poln film. Seveda bi vsak malce bolj poučeni uporabnik interneta takoj posumil, da gre za povsem očiten nateg. A ob kliku videa se YouTube video dejansko zdi legitimen. V zgornjem kotu se izpiše ime R. Reynolds in tako bi si nekdo mislil, da se gre za zasebno kopijo, ki je bila namenjena samo za oči Ryan Reynoldsa.

Seveda pa končni rezultat ne prinese celega filma, lahko pa vseeno vidimo prikupnega plešočega Pikachuja. Še posebej navduši res vrhunska animacija in če nas kaj takega res čaka v finalnem izdelku, bomo 10. maja v kinih gledali res pravo poslastico.

Ryan Reynolds je seveda znan po temu, da se rad malce pošali s svojimi gledalci in tudi s svojimi prijatelji, kot je to prikazano na spodnjem videu, kjer sta s soigralcem Hugh Jackmanom dosegla premirje njunih bitk preko socialnega omrežja. Vendar je seveda vse skupaj napeljano na zabavno noto.

Ne smemo pa pozabiti na njegovo šaljivo preobrazbo v Pikachuja, saj za to to očitno potrebujemo samo en svinčnik in par milijonov za vizualne efekte.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!