Fortnite uradno vstopil v 9. sezono

Najbolj popularna battle royale streljačina Fortnite je dobila novo dozo življenja, saj je igra danes uradno vstopila v svojo 9. sezono.

Razvijalec nam je pripravil kar nekaj dobrot, ki bodo spremenile igro in dopolnile sistem samega premikanja po mapi.

Vulkanska erupcija je uničila kar nekaj površine in tam so zdaj zrasli dve novi stavbi: Neo Tilted in Mega Mall, obe zgradbi pa sta mapi dodali nekakšen futurističen izgled.

Prenovljen je tudi sistem premikanja, saj je razvijalec v tej posodobitvi vpeljal novost, ki jo imenuje Slipstreams. Gre za vetrne tunele, ki lahko igralca urno premaknejo iz enega dela mape na drug. Med jezdenjem vetra bomo lahko spreminjali našo smer, moč pa bo pridobiti hitrejše jadranje skozi zrak. Niso pa Slipstreami omejeni samo na igralce, ampak bo preko njih moč premikati tudi vozila in celo orožja.

Za popestritev bodo poskrbeli tudi novi Air Venti, ki bodo prav tako igralce dvignili v zrak, brez da bi s tem prizadejali kakršnokoli škodo.

Lastniki Season Pass prepustnice se prav tako lahko veselite novosti, saj boste na mapi lahko odkrili 100 računalniških čipov. Ti se bodo imenovali Fortbytes in prvi dan devete sezone jih bomo na mapi lahko odkrili 18, vsak naslednji dan pa se bo odklenil dodaten Fortbyte.

Seveda nas čakajo tudi nova orožja, med njimi najdemo Scoped Revolver, Clingers, Poison Dart Trap ter… Balone?

Poln seznam sprememb si lahko ogledate tule, na sledeči povezavi pa si lahko preberete vse nove predmete v Battle Passu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime