Najavljen novi Ghost Recon Breakpoint

Včeraj se je zgodila uradna najava povsem novega Ghost Recon poglavja in bo novo poglavje sage nosilo podnaslov Breakpoint.

Igra se bo dogajala na izmišljenem a skrivnostnem otoku, ki bo imel zelo zanimivo okolje.

Tokrat bodo vloge naših borcev nekoliko drugačne, saj ne bomo več lovec ampak bomo postali plen. Lovila nas elitna ekipa, ki se imenuje The Wolfes in ti nam bodo predstavljali zelo resno grožnjo. Zanimivo je, da bo v igri zelo veliko vlogo nosil igralec Jon Bernthal, ki ga poznamo predvsem po vlogi Punisherja oz. karakterja z imenom Shane iz serije Živi mrtveci.

Pri izidu nas bodo čakali štirje različni igralni razredi, igralci pa bomo lahko med njimi preklapljali po volji, vsakič ko se bomo ustavili v začasnem kampu, imenovanem Bivouac.

Najava igre niti ni tako presenečenje, saj je nekdo že včeraj izblebetal vse podrobnosti, ki so sedaj izkazale za resnične. Novi Ghost Recon je vsekakor dobrodošla igra, vendar bo najbrž veliko ljudi žalostnih da še vedno ni na spregled novega Splinter Cella.

Dobra novica je, da smo že dobili datum izida. Ghost Recon Breakpoint bo izšel 4. oktobra, Ubisoft pa nam je za ogled že pripravil igralni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime