Novi Google Pixel 3a je precej priročen za popravila

Strokovnjaki podjetja xFixit so razgradili nove telefone Google Pixel 3a in 3a XL in jim podelili oceno 6 na lestvici do 10, kjer najvišja ocena velja za najlažje popravilo.

To pomeni, da je te telefone precej lažje popravljati kot večino ostalih popularnih modelov. Večina komponent je modularnih in jih je precej lahko, seveda pa morate biti za takšna popravila vsaj malce izučeni, pomagajo pa tudi spretne roke. Če ste bolj nerodne sorte, raje obiščite profesionalca preden si do konca ne pokvarite mobilnika.

Za odpiranje telefona ne potrebujete vročega zraka, kar je redkost v teh časih. Za oba modela zaslone dobavlja podjetje Samsung, delovni pomnilnik in shramba prihaja pa Micron in kot verjetno veste, v teh modelih ni Pixel Visual Core komponente. Ta je rezervirana za top modele.

Po drugi strani boste v telefonih našli še Google Titan M varnostni čip in modularni USB-C vhod, kar bo tudi prišlo prav, v kolikor se vam le ta pokvari. Preveč problemov pri popravilu prav tako ne bo predstavljal modularni priklop slušalk in motorček za vibracije.

Ta dejstva lahko pretehtajo pri nakupu za ljudi, ki radi sami popravijo svoj telefon. Poznam jih (nas) kar nekaj, ki radi hitro razbijejo zaslon svoje nove igračke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime