Popularen YouTuber ProJared obtožen zbiranja nagih fotografij mladoletnic

Danes se je zgodila huda kontroverzija, ki se vrti tokrat okoli popularnega YouTuberja ProJareda.

Vse se je začelo včeraj, ko je njegova žena Heidi O’Ferrall na Twitterju podala nekaj zanimivih izjav glede njune ločitve. Kot glavni razlog je navedla njegove skoke čez plot, poleg tega pa se je Jared močno trudil pridobiti gole fotografije svojih oboževalk.

Pravi, da se je zbiranje fotografij najprej začelo kot šala na Tumblerju in da je to na začetku pri njuni vezi ni pretirano motilo. Vendar Jaredu naj to ne bi bilo dovolj, zato je pričel zbirati gole fotografije deklet preko Snapchata, njegovega početja pa se sprva ni zavedala:

“Na začetku sem mislila, da če si izmenjavajo gole slike odrasli, to ni ravno narobe in me ni motilo. Zdaj pa to vidim kot izkoriščanje svoje moči, saj je želel načrtno manipulirati z ljudmi in želel njihove gole fotografije samo na podlagi tega, da gre za slavno internetno osebnost. Želim se opravičiti, da sem nosila na začetku takšno vlogo, ki mu je to početje omogočila.”

Sedaj pa so pod žaromete stopile še dve bivši oboževalki, ki sta mu pošiljali svoje nage fotografije in so bile takrat mladoletne. Ena od njih se imenuje Chai in kakor pravi, je Jared takrat vedel, da šteje samo 16 let.

Drugi veliki oboževalki je ime Charlie in kakor pravi, je Jared po prejemu nagih fotk ni vprašal za njeno starost, čeprav je takrat štela 15 let. Pravi, da na svoja dejanja ni ponosna ampak da “ona ni bila odrasla oseba v tej situaciji”.

YouTube zvezdnik, ki je imel nedavno tega čez milijon sledilcev, sedaj pa je ta številka padla na 900k, se na obtožbe zaenkrat še ni odzval. Na Twitterju je sicer podal objavo, vendar v njej ni omenjal obtožb ampak je govoril o svoji ločitvi. Svoje oboževalce je opozoril, da znajo med tem časom slišati veliko govoric, a jih je prosil, naj sami potegnejo svoje zaključke.

ProJared je bil član YouTube kolektiva NormalBoots, ki vsebuje ustvarjalce kot so Did You Know Gaming, a je bil sedaj od te organizacije odstranjen, izginila pa je tudi njegova stran.

Kaj točno se bo iz tega izcimilo, bomo verjetno videli v prihajajočih dneh, saj se bo moral Jared na obtožbe slej kot prej odzvati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime