Premagajte sledeči izziv v Pillars of Eternity 2 in razvijalec Obsidian bo vaše ime obesil v svoji pisarni

Ste vedeli, da je minilo že eno leto, odkar smo v svoje šape prejeli RPG Pillars of Eternity 2: Deadfire?

Razvijalec Obsidian je od takrat za to igro izdal že kar nekaj posodobitev in DLC-jev, čeprav špil ni ravno prodal veliko kopij.

Včeraj smo prejeli še zadnjo posodobitev, ki je verzijo igre popeljal na različico 5.0. Poleg popravkov in posodobitev, smo prejeli še lepše urejen uporabniški vmesnik pri bojevanju z ladjami, dopolnjena pa je bila tudi štorija, kjer so nekateri karakterji prejeli dodatne zvočne vrstice. Poleg tega je igrin potezni način prejel uravnoteženja in je tako končno zapustil beta stanje.

Je pa Obsidian za konec prihranil še finalni izziv, ki se imenuje The Ultimate. Če smo prej lahko posamezno omogočili posamezne God Challenge, ki so igro dodatno otežili, jih The Ultimate omogoči vse naenkrat. Tako boste morali čez igro na najtežji stopnji Path of the Damned, hkrati pa je omogočen Solo Mode, tako da pozabite na pomoč drugih karakterjev. Tu je še Trial of Iron, ki omogoči samo eno shranjeno pozicijo in če slučajno umrete, se ta samodejno izbriše.

Zadeva je praktično nemogoča a Obsidian ponuja mamljivo nagrado. Prvih 50 igralcev, ki jim uspe naloga, bo preko pošte prejelo posebne všitke z napisom “I Beat the Ultimate”, na sredini pa se bo nahajal obraz režiserja igre, Josh Sawyerja. Prvih 12 pogumnežev pa bo poleg te nagrade prejelo še nekaj posebnega. Njihovo ime, ime karakterja, igralni razred in stopnja bodo vgravirani v plaketo, ta pa bo za vedno visela v njihovih pisarnah.

Da bo vse potekalo tako kot mora, boste morali celoten podvig snemati in Obsidianu poslati shranjeno pozicijo.

Ste pripravljeni na ultimativni izziv? Potem si preberite vse pogoje tekmovanja in opravljen izziv pošljite na
[email protected].

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime