16. maja nas čaka še zadnja epizoda serije Veliki pokovci

Serija The Big Bang Theory ima morda enega najbolj neumnih prevodov v slovenščino.

Ne glede na to pa so “Veliki pokovci” doživeli neverjeten uspeh. Serija je skozi svojih 12. sezon bila skorajda vedno na vrhu gledanosti in ljudje so pridno spremljali gikovske avanture Sheldona, Leonarda, Penny, Howarda in vedno nerodnega Raja.

Serijo sem sprva z zanimanjem spremljal tudi jaz, žal pa je zadeva nekje na sredini ostro spremenila smer in ko si je praktično vsak karakter pridobil nežnejšo polovico, je bilo zabave hitro konec. Namesto gikovskih avantur, so se epizode pričele ukvarjati z razmerji in zadeva je zame postala nekakšna slaba kopija Prijateljev.

Veliki pokovci so svojo pot začeli leta 2008, po desetih letih pa so sklenili, da bo 12. sezona serije tudi zadnja. 16. maja se bo tako odvrtela še zadnja epizoda, podnaslovljena The Stockholm Syndrome.

Zadnja epizoda je bila precej emotivna za vse igralce, ki so si dolga leta delali družbo, a žal se mora vsaka stvar končati. Igralec Johnny Galecki je na Instagramu objavil video, kjer podirajo prizorišče snemanja.

Zadnja epizoda bo sestavljena iz dveh delov in tako nas čaka kar nekaj emotivne zabave.

Ni pa vsega konec za oboževalce Velikih pokavcev, saj lahko spremljate novo serijo Young Sheldon. Ta prikazuje odraščanje vsem najljubšega lika Sheldona in bo prav tako, 16. maja, doživela zaključek že 2. sezone. Morda v njej ne boste videli vseh svojih priljubljenih junakov, a je vseeno dobra tolažba.

Spodaj si lahko ogledate napovednik za finalno slovo Velikih pokovcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime