Final Fantasy 7 Remake dobil nov napovednik

Dobre novice za vse navdušence nad Final Fantasy serijo, saj smo včeraj dobili nov napovednik za predelavo sedmega in po mnenju mnogih, najboljšega dela Final Fantasy franšize.

Square Enix na sedmici dela že kar nekaj časa in po začetnem navdušenju je dolgo časa vladalo zatišje. Mnogi so se ustrašili, da je bil morda projekt preklican, a včeraj je založnik vse te strahove pomiril.

Novi napovednik se poglobi predvsem v karakterje, izstopajo predvsem znani liki kot so Cloud, Aeirth in Barret. Zanimivo je, da v napovedniku vidimo tudi nekaj dialoga v angleškem jeziku in zato je naraslo upanje, da izid morda ni več tako daleč.

Poleg predstave karakterjev, katero na koncu zaključi Sepiroth, lahko vidimo tudi nekaj boja. Ta ne bo več potezen, ampak bo bolj podoben zadnjim akcijskim delom tipa Final Fantasy XV.

Video obljublja, da bo več informacij znanih junija in ravno takrat se bo odvil sejem E3. Final Fantasy VII Remake je zaenkrat napovedan samo za PlayStation 4, znano pa je že, da se Sony tega dogodka ne bo udeležil. Bo Square Enix ravno tam napovedal izid še za PC? Počakajmo še en mesec in vse nam bo znano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime