Kino namesto Detektiva Pikachuja otrokom predvajal grozljivko La Llorona

V slovenska kina bo kmalu prispel dolgo pričakovani animirani film Detektiv Pikachu in zagotovo bodo te dni kinodvorane polne mlajših Pokemon navdušencev. Upamo pa, da mlajši ne bodo doživeli takšnih travm, kot so jih včeraj v eni nesrečni kinodvorani v Kanadi.

Eden od novinarjev spletne strani ScreenRant se je za namene recenzije odpravil gledati najnovejšo avanturo Pikachuja in dvorana se je šibila pod Pokemon navdušenci, večina od njih pa je bila precej mladih. Vendar se je zgodila napaka: namesto prisrčnega filma se je odvrtela grozljivka La Llorona.

Očitno je prišlo do napake pri predvajanju, saj je bila celotna predstava prava zmešnjava. Še pred filmom so se predvajali napovedniki za precej temačne filme kot so Annabelle Comes Home, Joker ter Child’s Play. Ko se je film končno začel, gledalci niso videli prisrčnih avantur rumene žverce, ampak jih je pričakala grozljivka La Llorona.

V kinu so sčasoma vendarle prišli do spoznanja, da se vrti napačen film. A do takrat so mlajši že začeli z jokom, odvrtelo pa se je tudi kar nekaj La Llorona filma. Prišli so celo do dela, kjer ženska, oblečena v belo, utaplja mlajšega otroka v reki, nato pa se še odpravi v lov za njegovim bratom.

Osebje je končno ugasnilo film in gledalce pospremilo v dvorano, kjer se je vrtel Detektive Pikachu. Zagotovo pa bo veliko mlajših pokasiralo kar nekaj nočnih mor in ne bi se čudil, da bi kakšen razkačen starš sprožil tožbo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime