Rainbow Six Siege nas draži z novimi operatorji

Rainbow Six Siege počasi vstopa v svoje četrto leto obstoja, saj je igra originalno luč sveta doživela leta 2015. Vendar njen izid ni instantno navdušil igralce, ki so še vedno objokovali njene taktične in enoigralske korenine.

Ubisoft se ni vdal in Siege je pridno pridobival na posodobitvah ter vsebini in kar naenkrat se je tehtnica prevesila v njihovo smer. Špil je končno postal uspeh, zato smo lani dobili že prvo sezono, sedaj pa se razvijalec pripravlja za lansiranje druge.

Seveda je najprej potrebno svoje igralce malce podražiti in Ubisoft se je tako poslužil Twitterja. Včeraj je izšla skrivnostna objava, ki prikazuje enega operativca, ki očitno veliko stavi na igranje s sencami.

Zakaj točno gre v zgornjemu posnetku, ni tako težko ugotoviti. Ubisoft je že razkril svoje plane za Year 4 in razkrili so, da nas čakata dva frišna operativca. Prvi prihaja iz ZDA, iz vrst tajne službe, kar mu bo omogočalo, da se posluži zanimivih igračk. Tako bo v svojem inventarju imel optično napravo, katera je povsem imuna na zaslepljujoče in dimne bombe.

Drugi pogumnež pa prihaja iz Danske in bo prava sodobna ninja, ki se premika neslišno in je kameram nevidna. Staviti grem, da se na zgornjem posnetku pojavi prav slednji.

Zanimivo je tudi, kako sta se glavni Ubisoftov Twitter račun in Rainbow Six račun malce pošalila, za to pa sta uporabila GIFe zabavne serije Brooklyn Nine-Nine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime