GOG ponuja igro Witcher popolnoma brezplačno

Spletna stran Good Old Games oz. GoG se je odločila vse svoje uporabnike malce nagraditi. Vsem, ki si boste pri njih ustvarili svoj račun ter prenesli njihov zaganjalnik GoG Galaxy, poklanja brezplačen izvod igre Witcher.

Da smo si na jasnem, gre za prvi del, ki je izšel leta 2007 in čeprav zna biti za današnje čase malce težaven za preigravanje, je še vedno pomemben mejnik v zgodovini, iz katerega je potem na koncu zrasel slavni The Witcher 3: Wild Hunt.

Kot eden od junakov, ki sem enico preigral od začetka do konca, lahko iz prve roke povem, da Witcher 1 ima svoje težave, vendar je še vedno zabaven naslov. Grafično gledano je morda zadeva zastarela, a vsebuje dobro atmosfero in zadovoljivo štorijo. Bojevanje je bilo že takrat precej “kr neki”, še bolj zateženo pa je bilo prečkanje sveta, saj Geralt takrat še ni izgruntal skakanja. Tako boste večkrat morali prečkati z ograjami ograjene poti, čeprav bi lahko zlahka preskočili ograjo in si ustvarili bližnjico.

Kakorkoli, Witcher 1 je trenutno brezplačen, vse kar morate storiti je, da na sledeči povezavi stisnete ogromen gumb “Subscribe” ter se tako naročite na njihove novice. Poleg brezplačne kopije igre, boste pokasirali še Card Keg za še eno njihovo igro GWENT. Spletno trgovino GoG si namreč alsti razijalec CD Projekt RED, ki je razvil oba omenjena naslova.

Spodaj si lahko pogledate, kako ta ancientni izdelek sploh izgleda. Mimogrede, samo uvodna sekvenca je dolga kar 7 minut in je še danes zanimiva za ogled.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime