Pixar se bo od zdaj naprej osredotočal na originalne izdelke

Pixar je pri večini gledalcev zapisan z zlatimi črkami, saj so njihovi animirani izdelki marsikomu izmed nas polepšali otroštvo. Studio še vedno pridno kuje nove animiranke čudovitega videza, vendar so se v zadnjih časih osredotočali predvsem na nadaljevanja.

Filmi kot so Cars 3, Incredibles 2 in Finding Dory so vsa nadaljevanja, ki so prinesla kar nekaj cvenka v blagajno, enako pa se pričakuje tudi od četrtega dela franšize Toy Story.

Spletna stran THR pa sedaj trdi, da bo Pixar po izidu Toy Story 4 spremenil smer in začel kovati originalne izdelke, ki niso nadaljevanja. To je razveselilo mnogo oboževalcev, saj je bil Pixar nekdaj znan predvsem po svoji domišljiji in kreativnosti za kovanje unikatnih animiranih filmov.

Za leto 2020 imajo napovedan nov originalni film Onward in očitno studio čaka svetla prihodnost. Ta je bila nekaj časa precej oblačna, saj so na površje prispele obtožbe na soustanovitelja studia, John Lasseterja. Kot ponavadi gre za obtožbe glede spolnega nadlegovanja, kar je postala že praksa v Hollywoodu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime