World of Warcraft: Classic – znan je datum izida, danes se začne zaprta beta

Blizzard se je tokrat zelo izprsil in povedal, da bo zelo pričakovani klasični WoW izšel poleti in sicer 27. avgusta. 2019. Seveda bo mogoče testirati igro že v prvem beta testu, ki se bo začel že danes, 15. maja 2019.

Za zaprto beto se lahko prijavite na uradni Blizzardovi strani in potem kliknete na “Games and Subscriptions”. Potem obkljukate opcijo za World of Warcraft Classic in molite, da vas Blizzard izbere med peščico izbrancev.

Drugi beta test se bo zgodil 19. junija in trajal do 20. junija in tretji beta test se bo zgodil 18. julija in bo trajal do 19. julija.

Poleg klasičnega WoW-a bomo letos praznovali 15. obletnico te igre in za nas so razvijalci pripravili zbirateljsko izdajo, ki jo bomo lahko kupili za dobrih 100€. V njej bomo našli: 

  • kip Ragnaros,
  • našitek Onyxia,
  • mapo Azeroth-a,
  • odlične umetniška dela in
  • digitalne stvari kot so “mounti”

Poleg posebne izdaje, bomo obletnico praznovali tudi v sami igri. Čaka nas serija aktivnosti, vse pa bo pripeljalo do zadnjega raida, kjer bo moralo sodelovati 25 igralcev, nasproti pa se nam bodo postavili klasični šefi, znani iz bogate Warcraft zgodovine. Če nam uspe premagati vse izzive, bomo nagrajeni s posebnim Obsidian Worlbreaker mountom, ki močno spominja na zlobnega Deathwinga.


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. WoW sem začel igrati, ko je prišel ven Cataclysm, takrat sem si kupil Cataclysm Collector’s Edition … Igra mi je bila noro všeč, dokler niso odprli Pandarie … takrat sem jo nehal igrati. Danes mi je Elder Scrolls Online bolj všeč. Če tudi sta si giri zelo različni v vsem.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime