Epic Games ima ogromno razprodajo, kjer lahko unovčite dodatni bon v vrednosti 10 €

Epic Games trgovina je sedaj že nekaj časa prisotna in njena knjižnica iger se pridno zapolnjuje. Kljub temu, da je ta digitalna trgovina močno osovražena med PC publiko, predvsem zaradi svojih ekskluziv, je treba priznati, da je Epic do igralcev precej darežljiv.

V preteklosti smo tako dobili že kar nekaj brezplačnih iger in sedaj je končno napočil čas za prvo razprodajo.

In roko na srce, ta je precej dobra.

Za razliko od Steamovih razprodaj, kjer večini najdemo posekane cene starejših iger, se Epic osredotoča na novejše naslove ali pa celo na igre, ki sploh še niso izšle.

Razprodaja se imenuje Epic Mega Sale in znižanih je kar nekaj zanimivih naslovov. Trik je v temu, da vsaka igra, ki je dražja od 15 €, dobi dodatno znižanje za 10 €. Tako lahko skombinirate nekatere naslove in dobite res nizke cene.

Denimo večigralska streljačina World War Z je znižana na 30,53 €, če pa temu dodamo še 10 € dodatnega popusta, lahko špil pridobimo že za 20,53 €.

Metro Exodus tako velja 34,99 €, Outward 21,99 €, Ashen 19,99 € ter Detroit Become Human 29,90 €. Dolgo pričakovani Borderlands 3 je prav tako znižan in si ga lahko prednaročite za 49,99 €.

Razprodaja bo tekla do 13. junija, vsak teden pa bomo prejeli po en brezplačen naslov. Tokrat je to Stories Untold, ki bi vas drugače stal desetaka.

Skupno gledano je razprodaja res dobra, predvsem je zanimivo, da lahko igram, ki še niso izšle, lepo posekamo ceno. Epic, še malo izpopolni trgovino in morda te kmalu PC-jaši ne bodo gledali s strupenim pogledom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime