John Wick prispel v Fortnite

Približuje se izid tretjega dela franšize John Wick in če smo se kaj naučili od Maščevalcev je to, da je Fortnite idealen za oglaševanje filmov.

Fortnite igralci so že dolgo časa vzklikali po temu, da se v igro vrne zamorjeni a pravičniški morilec John Wick in to se je sedaj tudi zgodilo. Lionsgate ter Epic sta staknila glave in sedaj se lahko po igrinem svetu podamo v značilni obleki bradatega ubijalca.

Vendar v igri ne bomo odeli samo njegove značilne obleke in vihteli macole (to lahko kupimo v trgovini), ampak nas čaka tudi povsem nov, časovno omejen dogodek.

Ta se imenuje Wick’s Bounty in je presneto zanimiv.

Naš glavni cilj je skozi obračun nabrati čim več denarcev, izziva pa se lahko lotimo v načinih Solo, Duos ali pa Squad. Ko ubijemo nasprotnika, pridobimo kovanec ter vso njegovo nabrano valuto.

Skozi igro bodo na vrhu ekrana vseskozi izpisani trije vodeči “Bounty Leaderji”, njihov rezultat pa lahko vidijo vsi igralci. Ko igralec nabere 250 kovancev, se mu bo nad glavo izrisala zlata, srebrna ali pa bronasta ikona – pač glede na to, kateri po vrsti so prišli do tega rezultata. Pri 400 nabranih zlatnikih igralec postane viden na mapi vsem, ki so mu blizu, pojavi pa se tudi na kompasu. Pri 600 kovancih pa zadeva postane resna: igralec postane viden vsem in sicer vsakič ko se premakne ali pa ustreli.

Če vam uspe premagati vse izzive in dosežete 1000 kovančkov, je igre konec in postali ste zmagovalec.

Kot rečeno, zadeva je na moč zanimiva in bo zagotovo navdušila kakega John Wick devičnika nad ogledom filma. Ta se imenuje John Wick: Parabellum in si ga lahko že ogledate v kinih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime