Evropski prvaki G2 Esports v finalu MSI 2019 uničili ameriški Team Liquid z rezultatom 3:0!

Danes smo bili priča zgodovinskem uspehu in sicer po 7 letih se je evropska ekipa zavihtela na sam vrh mednarodnega turnirja League of Legends! Petkratni evropski prvaki G2 Esports, za katere igra tudi slovenski igralec Mihale “Mikyx” Mehle, je v finalu turnirja Mid Season Invitational 2019 brez kakršnih problemov ugnala ameriško ekipo Team Liquid!

Svojo premoč so evropski prvaki dokazali z rezultatom 3:0 in z najhitrejšo Best-of-5 serijo v zgodovini mednarodnih turnirjev. Za osvojitev naslova so vsega skupaj potrebovali manj kot 70 minut. Ta informacija pa je še toliko bolj impresivna, ko vzamemo v obzir, da je AD Carry Luka “Perkz” Perkovič le 5 mesecev nazaj zamenjal vlogo v igri, kot tudi to, da Miky zaradi svojih zdravstvenih problemov z zapestjem v zadnjih treh mesecih ni odigral niti ene soloQ igre in z ekipo lahko tako posledično odigra samo 1-2 igri na dan!

V imenu celotne ekipe HOP.si čestitamo Mihaelu za njegov dosežek in srčno upamo, da se njegovi zapestji čim prej pozdravijo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime