Lords of the Fallen 2 zamenjal razvijalca zaradi slabe kvalitete dela

Lords of the Fallen je bila v izvirni inačici precej velika kopija serije Dark Souls. Zadeva je bila tako podobna, da je igralec moral kar dvakrat pogledati, katero igro točno preigrava.

Vizualni podobnosti navkljub, pa sta si špila bila precej različna in Lords of the Fallen nikoli ni mogel doseči višave svojega vzornika.

Na dvojki dela povsem drug razvijalec (originalni je šel nato ustvariti The Surge) in sicer je to CI Games. Nadaljevanje je bilo napovedano že kar nekaj časa nazaj, kljub temu pa so informacije glede projekta ostale precej skope. K igri je na pomoč priskočil še en studio, Defiant Studios, ki naj bi projekt ponovno zagnal in ga postavil na zdrave noge.

Očitno pa od tega ne bo nič, saj je CI Games v izjavi za javnost povedal, da njihova kvaliteta dela ni bila zadovoljiva zato sta prekinila sodelovanje. Defiant naj bi bil trikrat opozorjen glede na kakovost, a tudi to ni zaleglo.

Ustanovitelj Defiant Studia, David Grijn, pravi da so to izmišljotine in da njegovo ekipo sestavlja vrhunski talent, ki je že delal na igrah Just Cause 3, Far Cry 5 in Devil May Cry.

CI Games bo naslov dokončal sam, naše čakanje na izid pa se nadaljuje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime