Lords of the Fallen 2 zamenjal razvijalca zaradi slabe kvalitete dela

Lords of the Fallen je bila v izvirni inačici precej velika kopija serije Dark Souls. Zadeva je bila tako podobna, da je igralec moral kar dvakrat pogledati, katero igro točno preigrava.

Vizualni podobnosti navkljub, pa sta si špila bila precej različna in Lords of the Fallen nikoli ni mogel doseči višave svojega vzornika.

Na dvojki dela povsem drug razvijalec (originalni je šel nato ustvariti The Surge) in sicer je to CI Games. Nadaljevanje je bilo napovedano že kar nekaj časa nazaj, kljub temu pa so informacije glede projekta ostale precej skope. K igri je na pomoč priskočil še en studio, Defiant Studios, ki naj bi projekt ponovno zagnal in ga postavil na zdrave noge.

Očitno pa od tega ne bo nič, saj je CI Games v izjavi za javnost povedal, da njihova kvaliteta dela ni bila zadovoljiva zato sta prekinila sodelovanje. Defiant naj bi bil trikrat opozorjen glede na kakovost, a tudi to ni zaleglo.

Ustanovitelj Defiant Studia, David Grijn, pravi da so to izmišljotine in da njegovo ekipo sestavlja vrhunski talent, ki je že delal na igrah Just Cause 3, Far Cry 5 in Devil May Cry.

CI Games bo naslov dokončal sam, naše čakanje na izid pa se nadaljuje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!