World of Warcraft Classic – igralci prijavljajo hrošče, ki pa so v bistvu lastnosti starega WoW-a

World of Warcraft je morda še vedno najbolj popularen MMO, a se je od svojega rojstva leta 2004 močno spremenil. Igra je danes veliko bolj prijazna začetnikom, predvsem pa za vse svoje mehanike zahteva manj časovne investicije.

Poleg tega pa je tudi manj poudarka na druženju in pogovarjanju igralcev in vse to je bilo dovolj, da se je razvijalec Blizzard odločil uro zavrteti nazaj in izdati prvotno izkušnjo WoW-a, katera se bo imenovala Classic.

World of Warcraft: Classic bo zasnovana na inačici iz leta 2006, ko je izšla tudi zadnja posodobitev 1.12. Trenutno je ta nova, a v bistvu stara različica igre v zaprtem beta testiranju in igralci razvijalcu pridno poročajo o vseh hroščih, na katere so naleteli med preigravanjem.

Nekaj od njih pa je celo zmedenih, saj prijavljajo hrošče, ki pa to sploh niso. Stari Warcraft je bil pač drugačna izkušnja zato se je Blizzard odločil, da spiše seznam mehanik, ki niso hrošči. Na spisku najdemo okoli 12 stvari, ki jih igralci najbolj pogosto prijavljajo in očitno nekaterim spomin ne dela najbolje ali pa z nostalgičnimi očali gledajo na zlato dobo World of Warcrafta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime