Konzolni igralci za prvi raid v The Division 2 potrebovali 36 ur, PC-jaši pa manj kot pol ure

Nihče ne more zanikati, da se igranje na PC-ju ali pa konzoli precej razlikuje.

Najprej je tu nadzorna shema, saj je naveza miške in tipkovnice povsem nekaj drugega kot igralni plošček. Kontrolerji imajo sicer svoje prednosti, vendar se ne obnesejo tako dobro pri streljačinah, kjer je miška preprosto superiorna pri natančnemu odstranjevanju sovražnih betic.

To se je nedolgo tega pokazalo pri večigralski streljačini The Division 2, katera je na voljo tako na računalnikih, kot tudi na konzolah. Izšel je prvi raid, imenovan Operation Dark Hours in ta zahteva dobro sodelovanje osmih igralcev ter natančno in hitro odstranjevanje nasprotnikov. Raid zahteva hitro sukanje pogleda in natančno merjenje, kar pa je očitno na kontolerjih precej težka naloga.

PC-jaši so raid premagali že takoj prvi dan in sicer so pospravili štiri šefe v nekaj več kot petih urah. Ta številka je šla od takrat drastično navzdol. Drugače pa je bilo na konzolah, kjer je lestvica opravljenega raida dolgo časa ostala prazna.

No, včeraj se je to spremenilo. Dvema ekipama na PS4 je vendarle uspelo premagati izziv. Ena od njih je zato potrebovala 36, druga pa 20 ur. Na Xbox One konzoli je ekipi junakov uspel podvig v 17 urah.

Maratonsko igranje je seveda zahtevalo premore in eden od igralcev je povedal, da je 36 urna ekipa vmes imela 5 urno pavzo. En drug igralec, čigar ekipa je za poraz prve šefetine potrebovala 10 ur, pa je povedal, da je igranje na konzolah precej težje. S kontrolerjem je težko biti dovolj natančen, omejujejo jih pa tudi sličice na sekundo, saj te ponavadi tečejo pri številki 30, včasih pa padejo tudi pod to mejo.

PC igralci pa trenutno naravnost brzijo skozi izziv in nekatere ekipe so ga premagale že v golih 24 minutah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime