Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Amazonovi delavci v skladišču lahko med delom igrajo videoigre

Podjetje Amazon je eno najbogatejših na svetu, žal pa kljub vsemu denarju s svojimi delavci ne ravnajo ravno najbolje. Pojavilo se je ogromno reportaž o povsem izmučenih zaposlenih, ki so zaradi brutalnega tempa pri pakiranju praktično izgubili živce, poleg tega pa se nad njimi izvaja hud pritisk in nadzor.

Amazon je nedolgo tega obljubil, da bodo vsi njihovi Prime naročniki svoje pakete prejeli v samo enemu dnevu, kar pomeni, da bodo ubogi delavci morali še pospešiti svoj tempo.

Za boljšo produkcijo pa je potrebna motivacija in to nameravajo vodilni dvigniti preko videoiger.

Na delovne postaje so tako pripojili zaslone in delavci lahko tekmujejo v večigralskih in enoigralskih naslovih, ki so precej osnovni, a služijo svojemu namenu. Tako lahko delavci dirkajo avte ali pa jahajo zmaje.

Vendar to ne pomeni, da se lahko za svojo zabavo usedejo v naslonjač in igrajo po cele dneve igre. Utripajoče lučke usmerjajo delavce, da naročeni predmet preusmerijo v paket in ta njihova hitrost se preusmeri v dejanja v igri. Tako je Amazon poskrbel, da pakiranje, ki je povsem enolično in dolgočasno, postane malce bolj vznemirljivo.

Delavci lahko preko igranja služijo točke in značke, te pa lahko nato izmenjajo za pravo valuto, katero lahko nato porabijo za nakup različnih predmetov.

Amazon naj bi svoje igričarske postaje vpeljal v pet skladišč, kmalu pa bodo te motivacijske novosti deležna tudi ostala skladišča.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Cosplayerka opiše svojo grozljivo izkušnjo spletnega zalezovalca

Biti popularen Instagram model se nemara sliši kot privlačno delovno mesto. Kdo ne bi rad vsak dan delal zanimivo vsebino, bil za...

Terminator: Temačna usoda – mar bi Schwarzeneggerja raje pustili v pokoju

Še danes se spomnim občutkov in navdušenja, ko sem si kot »mulc« ogledal prva dva dela Terminatorja. Arnold je bil tiste čase...

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Povezane novice

1 KOMENTAR

  1. Še bolje bi bilo, da bi jim naredili igre v smislu Tetrisa, da morajo pravilno zlagati škatle. Tako bi v bistvu delali in hkrati imeli občutek, da se igrajo, pa še plačo bi jim lahko zaradi tega znižali.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!