GOG Galaxy 2.0 namerava združiti vse igre iz konzol in PC-ja pod eno streho

Trgovina Good Old Games oziroma GOG je precej kvalitetna zadeva. Za razliko od konkurentov naslovi v njihovi knjižnici ne vsebujejo zoprne DRM zaščite, poleg tega pa pri njih najdemo veliko starejših naslovov, ki so popravljeni in optimizirani za igranje na sodobnih PC-jih.

Trgovina že nekaj časa vsebuje svoj zaganjalnik in kmalu nas bo pričakala povsem nova različica, imenovana GOG Galaxy 2.0. In ta bo prinesla kar nekaj pomembnih zanimivosti.

Novi klient želi namreč združiti vse različne zaganjalnike, ki trenutno vladajo PC trgu, pod eno streho. Tako boste preko GOG Galaxy lahko igrali igre, ki si jih lastite v Steam, Origin, Epic Games, Uplay ali pa Bethesda knjižnici, vse pa bodo lepo razporejene v enemu seznamu.

Poleg tega boste lahko povezali svoja računa iz konzol PlayStation 4 ter Xbox One in vpeljali vse sezname prijateljev. To pomeni, da boste lahko preko GOG Galaxy 2.0 lahko kramljali z igralci na konzolah ali pa PC-ju, kar je nekaj, česar še nismo videli od uradne aplikacije večjih razvijalcev.

Novi klient bo tudi spremljal vaš napredek in dosežke na vseh platformah, poleg tega pa bo celotna aplikacija dobila močno grafično prenovo.

Za beta testiranja se lahko prijavite na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime