Mario Kart Tour prispel na mobilne telefone

Mario je ikona, ki že dolgo časa poganja vse Nintendove konzole. Dobili smo ogromno različnih iger, v katerih nastopa brkati vodovodar, vendar zagotovo so najbolj znane njegove glavne avanture ter dirkanje v seriji Kart.

Če smo te do sedaj lahko spremljali samo ob nakupu Nintendove konzole, se bo to spremenilo z nastopom igre Mario Kart Tour.

Čaka nas kar 30 različnih karakterjev, med katerimi bomo lahko našli glavne junake kot so Mario, Luigi, Bowser, Princess Peach ter malega Toada. Tu bo še ogromno različnih prog, katere bodo zaobjemale največje hite iz vseh Nintendovih konzol – od NES-a dalje.

Mario Kart Tour se trenutno nahaja v zaprtem beta testiranju in odzivi prvih igralcev niso ravno navdušujoči. Problem leži v temu, da gre pač za brezplačno mobilno igro, ki se veliko zanaša na mikrotransakcije.

Seveda nas špil tudi prisili na čakanje. Vseskozi je prisoten osovraženi “stamina meter” in ta nam narekuje, koliko časa lahko igramo igro, preden niso prisiljeni v pavziranje. Temu se seveda lahko izognemo, če Nintendu ponudimo kakšen goldinar iz denarnice in si tako odklenemo nadaljnje igranje.

Mario Kart Tour še nima točno zakoličenega datuma izida, ve se le, da bo igra izšla enkrat letos za iOS ter Android sisteme.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime