Kje se bodo sedaj pojavili igralci serije Igra prestolov?

Igre prestolov je nepreklicno konec in čeprav se serija ni zaključila ravno spektakularno, so se nam vsekakor vsi nastopajoči močno priljubili in ta ponedeljek bo kar malce žalosten brez novega dela.

Ne pomeni pa to, da igralcev ne bomo več videli na filmskih ekranih, saj ima vsak od njih sedaj kar precej veljave in čakajo jih zanimivi projekti.

KIT HARINGTON (JON)

Kit Harington je igral Jona in za letos je imel tip polno kapo zmajevskih projektov. Poleg igranja v Igri prestolov je svoje glasilke posodil še Eretu v animiranki How to Train Your Dragon: The Hidden World. Za bodoče projekte si je vzel malo pavze in dopust bo preživel s svojo ženo in bivšo soigralko Rose Leslie.

EMILIA CLARKE (Daenerys)

Nora kraljica s tragičnim koncem bo zaplavala v malce bolj romantične vode in bo tako 8. novembra nastopila v romantični komediji Crazy Rich Asians. Emilia je še povedala, da noče več nastopati v projektih, ki bodo imela nadaljevanja ampak v bolj samostojnih filmih.

SOPHIE TURNER (Sansa)

Kraljica Zimišča bo iz fantazijskega okolja odšla proti superherojskim vodam. Njen naslednji projekt je namreč nadaljevanje filma X-Men: Apocalypse, novi del pa se bo imenoval Dark Phoenix. V filmu, ki izide 7. junija, bo nosila glavno vlogo.

MAISIE WILLIAMS (Arya)

Aeya se je v zaključku serije odpravila zahodno od Zahodnjega, v resničnem svetu pa je Maisie precej zaposleno dekle. Zagnala je svojo platformo Daisie, ta pa bo poskušala k sodelovanju privabiti različne ustvarjalce.

Tudi ona bo nastopila v X-Men franšizi in sicer v filmu New Mutants. Ta neprestano prestavlja datum izida, zadnji uradni datum je zaenkrat 3. april 2020.

ISAAC HEMPSTEAD WRIGHT (Bran)

Bran je na koncu postal vladar vsega in čeprav je dobil krono v fantazijskem svetu, ostaja v realnem svetu prizemljen. Namerava se vrniti v šolo in dokončati študij nevroznanosti. Kljub temu pa bo še nastopil v dveh filmih: The Blue Mauritus ter znanstveno-fantastičnemu Voyagers.

LENA HEADEY (Cersei)

Morda ena najboljših igralk serije, Lena Headey, je bila v osmi sezoni kriminalno malo izkoriščena in smo jo v bistvu videli samo v parih scenah. Letos je že nastopila v filmu Fighting With My Family, v njenem novem filmu The Flood pa se bo združila s svojim bivšim soigralcem Iain Glenom (Jorah Mormont).

NIKOLAJ COSTER-WALDAU (Jamie)

Tudi Coster-Waldau se bo združil z bivšo soigralko Carice Van Houten (Melisandre) v kriminalki Domino, ta pa bo izšla že 31. maja 2019. Sicer bo Jamieja malce čudno videti s pištolami, a se bo treba počasi privaditi na njegove nove vloge.

PETER DINKLAGE (Tyrion)

Zadnji preživeli Lannister se bo v prihodnosti podal predvsem v animirane filme. Svoj glas bo posodil Mighty Eaglu v The Angry Birds Movie 2, ki bo izšel 14. avgusta, pojavil pa se bo tudi v animiranki The Croods, katera ima napovedan izid za 23. december 2020.

GWENDOLINE CHRISTIE (Brienne)

Prvi ženski vitez ima pred sabo kar nekaj novih projektov.

Prislužila si je vlogo Jame Murdstone v filmu The Personal History of David Copperfield, tega pa bomo v kinih lahko gledali letos decembra. Pridružila se bo tudi zvezdniški zasedbi v filmu The Friend, ki jo sestavljajo Casey Affleck, Dakota Johnson in Jason Segel.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime