Mike Tyson najavil investicijo v ešport organizacijo Fade 2 Karma

Hearthstone streamerka Alliestraza je gostila poseben stream, kjer so se zbrali še ostali pripadniki ekipe Fade 2 Karma in prav poseben gost. Obiskal jih je namreč sloviti boksar Mike Tyson.

Tyson je v svoji bogati karieri dosegel veliko in sedaj, ko je že 14 let v pokoju, išče nov knock out, tokrat ešport bojnem polju.

V ring bo stopil z investicijo v ekipo Fade 2 Karma, ki je najbolj poznana v Hearthstone ešportu. Za začetek bo ekipa pridobila objekt, imenovan The Ranch House, ki bo lociran v Kaliforniji. Stavba naj bi vseboval sobe za streamanje, prostor za izvajanje turnirjev, sobe za produkcijo in streho, na kateri bodo gostili zabave.

Obisk Tysona, ki se na novo pot podaja zaradi njegovega sina, si lahko pogledate na Alliestrazninem kanalu.  V času streama je razkril kar nekaj sočnih podrobnosti iz njegovega privatnega življenja.  Na vprašanje ali kaj psuje, ko mu ne gre v igrah, odgovarja z: »Ja, seveda.«« Sledijo pa zelo sočne besede, ki so v neprijeten položaj spravile lastnika Fade 2 Karme.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime