Spletna stran SCDKey ima trenutno močno znižane cene Windows in Office licenc

Za pravilno delovanje vašega strojčka potrebujete tudi pravo programsko opremo. Za jedro vaše izkušnje morajo skrbeti pravilno nameščena Okna, medtem ko za kakšno bolj resno delo potrebujete tudi dobro virtualno pisarniško opremo.

S tem mislim seveda na Microsoftova Office orodja, brez katerih danes preprosto ne morete pravilno in efektivno delati službenih/šolskih projektov.

Niso pa te zadeve ravno poceni in če si želite privoščiti vse uradne komponente, vas bo denarnica pošteno zabolela.

K sreči je tu spletna stran SCDKey, katera ponuja velika znižanja na področju Microsoftovih izdelkov. Popusti segajo vse do -86%, dodatno pa lahko prihranite, če pri nakupu vtipkate kodo HAPPY, kar vam še dodatno odseka ceno.

Tako lahko dobite močno znižane izdelke kot so:

Poleg tega so znižane tudi praktično vse igre, ki jih lahko dobite za Xbox, PlayStation 4 ali pa seveda PC. Pri nakupu vtipkajte kodo HAPPYDAY in pridobili boste 3% popust. Tako lahko dobite najnovejše naslove kot so denimo RAGE 2 za 32 €, kar je precej manjša cena od tiste “uradne”.

Spletna stran gosti trenutno tudi ogromno razprodajo, kjer so nekateri izdelki znižani celo za 90%. Razprodajo si lahko ogledate na sledeči povezavi.

Nakup je povsem enostaven. Izdelek spravite v košarico, izberete plačilno sredstvo (kreditna kartica, Paypal) in potrdite nakup. V nekaj sekundah boste dobili potrdilo in preusmeritev na stran, kjer je razkrit vaš ključ.

Za aktivacijo Office orodij nato obiščite sledečo povezavo, ustvarite račun ter vnesete ključ. Sledi samo še prenos datotek in postali ste ponosni lastnik licenciranih Oken ter Office orodij!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime