World War Z se prodaja zelo dobro

Razvijalci Saber Interactive ponosno najavljajo uspešno prodajo igre World War Z, katera se prodaja kot za med.

Od uradnega izida do sedaj jim je uspelo prodati kar 2 milijona kopij igre, kar je odličen dosežek in verjetno tudi ni bil pričakovan.

World War Z je precej tipična zombie igra, ki se zgleduje po filmu World War Z, kateri je izšel že kar nekaj let nazaj. Preigramo jo lahko sami ali skupaj s še tremi prijatelji v sodelovalnemu načinu. V njej pobijamo horde zombijev, kot vam je mogoče že znano iz filmov. Dogajanje je postavljeno na različne lokacije resničnega sveta, kot je to tudi v filmu.

Josh Austin je z veseljem povedal, da je World War Z prinesel njihove največje prodajne številke do sedaj in si želi, da se bo zgodba še nadaljevala.

World War Z lahko igrate na PC, XB1 in PS4, kupite ga lahko tukaj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime