Naslednji COD se bo imenoval preprosto Modern Warfare

Že nekaj časa se špekulira, kakšen naslov bo nosil letošnji Call of Duty. Serija dobi vsako leto nov del in ni vrag, da ne bi leto 2019 ostalo brez svojega poglavja te franšize, katere zadnji del, Black Ops 4, je vse napore vložil v večigralstvo in tako smo dobili prvi COD brez kampanje.

Activision je novi del že pokazal izbranim visokoprofilnim streamerjem in igričarskim stranem in tako se je hitro zgodil prvi “leak”. YouTuber LongSensation je na Twitterju objavil, da se bo naslednji del imenoval Modern Warfare, to štorijo pa je kasneje potrdil tudi Jason Schreier, kateri velja za legitimen vir govoric.

Če ste morda malo mlajši, se morda sploh ne zavedate, da smo Modern Warfare že dobili in sicer leta 2007, ko je izšel Call of Duty 4: Modern Warfare, podnaslov pa je nato izrodil še dva nadaljevanja. Leta 2016 smo prejeli še predelano inačico štirice Call of Duty: Modern Warfare Remastered, sedaj pa nas očitno čaka še en naslov Modern Warfare.

To je dovolj zmešnjave, da se ob vseh teh imenih lahko začne kdo že praskati po glavi. Novi Modern Warfare naj bi služil kot “soft reboot” celotne serije. To pomeni, da veliko ciljajo na čustvene dogodke v igri, hkrati pa želijo nadaljevati zgodbo, le da bomo tokrat nadzorovali nove like.

Kakorkoli že, več o novem COD-u bo skoraj zagotovo znanega na letošnjem E3 sejmu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime