Anthem popolnoma izginil iz radarjev

Anthem igra naj bi bila velik nasprotnik Destiny franšize in založnik EA ter razvijalec Bioware sta v naslov, ki je bil v razvoju povsem predolgo, vložila veliko denarcev in upanja.

Žal pa so Anthem igralci in kritiki ob izidu povsem raztrgali. Težave so delali strežniki, hrošči ter pomanjkanje zanimive vsebine, kjer so igralci počeli v bistvu eno in isto. Revna vsebina se vse od izida še ni bistveno popravila in zaenkrat je Anthem v zelo slabem stanju.

Tudi razvijalec Bioware je povsem potihnil in špil že en mesec ni prejel nobene posodobitve, hkrati pa je utihnil uradni Twitter račun, ki je nazadnje spregovoril 23. aprila.

Nekaj podobnega se je zgodilo s težko pričakovano igro No Man’s Sky, ki je ravno tako ob izidu razočarala praktično vse. Razvijalec se je nato skril v zemljo in tiho delal na novih posodobitvah in danes pred nami stoji naslov, vreden preigravanja in svoje cene.

Se nemara podobno dogaja s Anthem? Ali pa je Bioware vrgel puško v koruzo in počasi čaka, da igra povsem izumre? Pred kratkim so bile deloma razkrite številke istočasnih igralcev in te so precej slabe.

Xbox One namreč vsebuje lestvico 50-tih najbolj igranih iger in na zadnjem mestu se trenutno nahaja Battlefield 1, ki ga čez teden preigrava okoli 2.500 igralcev. Anthem je izpadel iz te lestvice, kar pomeni, da igra še manj ljudi kot Battlefield 1 – 3 leta star naslov. Takšne številke so za večigralsko streljačino, katera se je zanašala predvsem na živi svet, naravnost katastrofalne.

Nam Bioware za E3 pripravlja kakšno veliko presenečenje ali pa bo Anthem pristal na smetišču propadlih projektov?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime