Pričele so se kvalifikacije za Adria League Season 3

Začela se je že tretja sezona Adria lige, kjer se najboljše ekipe na Balkanu bojujejo za bogate nagrade v trenutno najbolj popularnih večigralskih igrah.

Med igrami tako najdemo Clash Royale ter Counter-Strike: Global Offensive, ki je v ligi prisoten že od samega začetka. Letošnja liga bo malce drugačna, saj so prvič v turnir vključili tudi igro Dota 2.

Sistem tekmovanja bo za Dota 2 enak kot v Counter-Strike: GO. Držali bodo dvojec odprtih kvalifikacij, kjer se bodo najboljše štiri ekipe uvrstile v končnico. Tam bo vsaka dobljena bitka v blagajne nakapljala 2000 €.

Kvalifikacije bodo tipa “single elimintation” in sicer na sistem “best-of-one”, medtem ko bo četrtfinale “best-of-three”.

Finalisti vsake igre bodo napredovali v skupinski del naslednje sezone, vsaka od iger pa ima tam 10.000 € nagradnega sklada. Na koncu nas čaka še ogromen LAN finale, ki se bo odvil v Zagrebu.

Za kvalifikacije se lahko prijavi vsak, pogoj je le, da prihajate iz Balkanske regije. Prve kvalifikacije so se že odvile pretekli vikend, medtem ko so naslednje napovedane za 1. junij ob 16.00 (Dota 2) ter 2. junij ob 16.00 (CS: GO).

Za vprašanja so vam organizatorji na voljo preko Discorda ali pa preko ESL platforme.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime