Streamerka “kaitkatbreak” spljuvala vse svoje moške sledilce

Vsi vemo, da je Twitch precej drugačna platforma, če z njo interektirate kot moški ali pa ženska.

Ženska populacija ima preprosto večjo gledanost, kar je seveda razumljivo, saj je večina gledalcev moških. Prav tako bi se morda kdo obregnil ob dejstvo, da nekatere ženske igralke niso ravno mojstrski igralci in zato v kamero raje rinejo bogato oprsje, kar jim prinese več donacij in možakarjev, ki so sicer lahko ponosni na svoj “ljubavni tepih”, vendar tega ne bo nihče gledal, še manj pa zato plačal.

Se pa morda nekateri sledilci na svoje streamerke preveč navežejo. No, vsaj tako je povedala streamerka Kaitlyn “kaitkatbreak”, katera je svojim moškim sledilcem namenila kar nekaj krepkih besed.

Pravi, da je naravnost patetično, da moški na Twitchu mislijo, da želijo ženske z njimi imeti kakršnekoli stike. Če bi se srečala s svojimi sledilci v resničnem življenju, bi bili moški tako nagnusni in socialno nerodni, da z njimi nikoli ne bi stopila v namensko interakcijo.

Za konec je prijavila še to, da vse ženske zanimajo samo donacije in nič drugega.

Krute besede, ki bodo morda zbudile kakšnega njenega preveč zasanjanega oboževalca, zagotovo pa ji to ne bo prineslo točk priljubljenosti med moško populacijo.

Watch that’s my purse i don’t know you from kaitkatbreak on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Vse kar si napisal, da je rekla, je povedala po resnici in je 100% resnično. Razburi se lahko samo “ženska”, ki se najde v njenih besedah.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime