League of Legends igralci lahko preko naročnine Amazon Prime prejmejo štiri brezplačne Loot kapsule

Amazon in Riot sta stopila v novo partnerstvo, kar ne bi smelo presenetiti nikogar. Amazon si namreč lasti platformo Twitch in League of Legends je velik del dolgoletne popularnosti njihove digitalne televizije.

Prime je ena od storitev, ki jih Amazon želi na vsak način vsiliti vsem igričarjem. Nova akcija je tokrat osredotočena na LoL in vsi naročniki boste prejeli prav lepo in praktično brezplačno nagrado.

Vsi igralci boste pri pridobitvi Prime naročnine prejeli štiri različne Loot kapsule.

Prva, imenovana Rift’s Herald Capsule, vam bo prinesla en naključen Skin Shard, en Legendary Skin Shard ter ekskluziven emotikon.

Potem, ko boste na svoj račun prenesli prvo kapsulo, boste naslednje tri prejeli samodejno. Naslednja po vrsti bo “Red Buff’s Capsule”, v tretjem mesecu pa boste prejeli še “Blue Buff’s Capsule”, obe pa bosta prinesli enake nagrade kot tista prva kapsula.

Četrti mesec naročnine pa bo prinesel malce večjo nagrado v podobi “Baron’s Capsule”. V njej boste prejeli en naključen Skin Shard, ekskluziven emotikon ter naključen a tokrat časovno neomejen “Legendary Skin.”

Za pridobitev vseh nagrad boste tako morali skleniti Prime naročnino za vse štiri mesece, lahko pa uporabite majhen trik. Izkoristite lahko 30-dnevno, preizkusno Prime naročnino in jo nato prekličete. Tako boste vseeno prejeli Herald kapsulo, zapravili pa ne boste niti centa.

Časa imate do 28. avgusta, saj lahko samo do takrat prevzamete svojo prvo kapsulo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. V članku omenjate n26 kot debetno kartico. To je podcenjevanje, ker je veliko več kot to. N26 je v osnovi BREZPLAČEN BANČNI RAČUN. Sam sem zaprl slovenski račun in imam že dve leti račun samo pri N26. Tudi plačo dobivam na ta račun. Zadeva je super, samo vcasih so pri nas v sloveniji leseni, ko slišijo da je račun v tujini (kot ste napisali, vcasih v obrazcih ne morem izbrisati SI56 in je treba posebej klicat ali pisat). Se pa stvari izboljšujejo, ker po zakonu vse, kar deluje s slovenskim računom, mora delat z računi v SEPA območju. Celo davčna mi nakazuje davek na ta račun. Vglavnem, priporočam 100%

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime