League of Legends igralci lahko preko naročnine Amazon Prime prejmejo štiri brezplačne Loot kapsule

Amazon in Riot sta stopila v novo partnerstvo, kar ne bi smelo presenetiti nikogar. Amazon si namreč lasti platformo Twitch in League of Legends je velik del dolgoletne popularnosti njihove digitalne televizije.

Prime je ena od storitev, ki jih Amazon želi na vsak način vsiliti vsem igričarjem. Nova akcija je tokrat osredotočena na LoL in vsi naročniki boste prejeli prav lepo in praktično brezplačno nagrado.

Vsi igralci boste pri pridobitvi Prime naročnine prejeli štiri različne Loot kapsule.

Prva, imenovana Rift’s Herald Capsule, vam bo prinesla en naključen Skin Shard, en Legendary Skin Shard ter ekskluziven emotikon.

Potem, ko boste na svoj račun prenesli prvo kapsulo, boste naslednje tri prejeli samodejno. Naslednja po vrsti bo “Red Buff’s Capsule”, v tretjem mesecu pa boste prejeli še “Blue Buff’s Capsule”, obe pa bosta prinesli enake nagrade kot tista prva kapsula.

Četrti mesec naročnine pa bo prinesel malce večjo nagrado v podobi “Baron’s Capsule”. V njej boste prejeli en naključen Skin Shard, ekskluziven emotikon ter naključen a tokrat časovno neomejen “Legendary Skin.”

Za pridobitev vseh nagrad boste tako morali skleniti Prime naročnino za vse štiri mesece, lahko pa uporabite majhen trik. Izkoristite lahko 30-dnevno, preizkusno Prime naročnino in jo nato prekličete. Tako boste vseeno prejeli Herald kapsulo, zapravili pa ne boste niti centa.

Časa imate do 28. avgusta, saj lahko samo do takrat prevzamete svojo prvo kapsulo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!