Napovedane tri nove Pokémon igre ter zanimiva aplikacija

Pokémon navdušenci te dni zagotovo skačejo od sreče, saj bo njihova priljubljena serija dobila ogromno novih iger ter celo aplikacij.

Največja med njimi je zagotovo Sword&Shield, ki prihaja na Nintendo Switch, več o špilu pa bo znanega pri napovedanem Direct prenosu, ta pa se bo odvil 5. junija 2019.

Včeraj pa je razvijalec Pokémon Company razodel še tri nove igre in eno prav posebno aplikacijo.

Prihaja povsem nova Detective Pikachu igra, ki bo služila kot nadaljevanje prvence iz leta 2016 za 3DS. Novinca bomo lahko seveda preigravali samo na Switchu, zadeva pa bo precej drugačna od filma, saj bomo priča povsem drugačnemu koncu in tudi razpletanju štorije.

Dela se tudi na novi mobilni igri Pokémon Masters. Bojevali se bomo proti različnim trenerjem, poudarek pa bo ekipnem spopadanju. Ta igra je od napovedanih še najbližje izidu – videli jo bomo še enkrat letos in sicer za iOS in Android sisteme.

Prihaja tudi malce bizarna aplikacija/igra Pokémon Sleep, to pa bomo namestili na telefon, njena naloga pa bo spremljanje našega spanca. Zadeva naj bi “prinesla igralno izkušnjo, ki je še nismo videli”, pri razvoju pa je plodno sodeloval Snorlax.

Pri Sleep-u bo sodeloval tudi ustvarjalec Niantic, ki že dolgo časa skrbi za igro Pokémon GO in v svoj izdelek bo integriral novo verzijo izdelka Plus-a. Prenovljena inačica bo nosila ime Pokémon Go Plus + in zadeva bo ponoči lahko spremljala naše spanje. V proslavitev tega dejstva se bo v Pokémon Go pojavil Snorlax in do 3. junija strašil z novo potezo Sleep.

Za konec je tu še nova aplikacija Pokémon Home, to pa bomo lahko na Switch in mobilne naprave prenesli zgodaj v 2020. Zadeva bo služila kot nova banka in v njej boste lahko izmenjavali svoje nabrane zverinice, podprti pa bodo tako telefoni kot tudi Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime